petrolia-logo-white

Contact us

Mailing address

PO Box 161
5868 Bergen
Norway

Visiting address

Espehaugen 32 B
5258 Blomsterdalen
Norway

Vi har store ambisjoner og trenger en CFO med solid kunnskap om norsk sokkel og bred erfaring til å være med på en spennende reise med et høyt motivert team.

Chief Financial Controller

Petrolia NOCO leter for å finne. Nå har vi gjort et større funn på Dugong i 2020 og trenger en solid CFO med på laget!

Petrolia NOCO er en digitalt ledende og fremadstormende teknisk kompetent aktør på norsk sokkel med et ungt, ambisiøst og dynamisk lag. Vi ser etter en dedikert person som kan utvikle selskapet sammen med administrerende direktør og et sterkt, ungt team. I rollen som CFO skal du blant annet delta i utviklingen av forretningsstrategien, tydelige mål og prosesser sammen med administrerende direktør. Videre skal du sikre finansiell kontroll og tydelig finansiell rapportering. I tillegg skal CFO forberede dokumentasjon til styret og delta i styremøtene som styresekretær. Din rolle blir også å ha ansvaret for en rekke viktige støtteprosesser i selskapet, og jobbe for å effektivisere måten vi jobber på i verdikjeden. Vårt varemerke er «The Collaborator»! Vi er åpne, dyktige, og tar robuste beslutninger til det beste for norsk sokkel.

Vi leter etter deg som trives på toppturer, i oppoverbakker på vei mot målet, og som har solid kunnskap om norsk energibransje. Vi har ambisjoner, og trenger en med kunnskap og erfaring til å delta på en spennende reise med et svært motivert team. Du har en bakgrunn fra strategiske og finansielle prosesser, investeringer, forhandlinger og er en god kommunikator. For å lykkes i rollen må du være analytisk sterk, ha en kommersiell tankegang og en strukturert tilnærming til oppgaveløsning. De som vil trives hos oss er fleksible, selvgående og uformelle.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Bjørn Helle på tlf. 991 24 766. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Registrer din søknad og CV via “Stillinger” på visindi.no snarest og senest innen 20.september 2020.

https://visindi.no/stilling/cfo-25