petrolia-logo-white

Contact us

Mailing address

PO Box 161
5868 Bergen
Norway

Visiting address

Espehaugen 32 B
5258 Blomsterdalen
Norway

Vi har store ambisjoner og trenger en CFO med solid kunnskap om norsk sokkel og bred erfaring til å være med på en spennende reise med et høyt motivert team.

Chief Financial Controller

Petrolia Noco leter for å finne. Nå skal vi gjøre et av våre viktigste funn i 2020 og trenger en solid CFO med på laget!

Petrolia NOCO er en digitalt ledende og fremadstormende teknisk kompetent aktør på norsk sokkel med et ungt, ambisiøst og dynamisk lag. Vi ser etter en dedikert og erfaren CFO til å utvikle selskapet sammen med administrerende direktør og det sterke teamet. Som utviklingsorientert CFO skal du bidra til å forme selskapets fremtid som en suksesshistorie, i tett samarbeid med administrerende direktør og styret.

I rollen som CFO skal du blant annet delta i utviklingen av forretningsstrategien, tydelige mål og prosesser for å følge opp på måleparametere sammen med administrerende direktør. Videre skal du sikre finansiell kontroll og tydelig finansiell rapportering. Som CFO skal du representere selskapet utad som administrerende direktørs høyre og stødige hånd. I tillegg skal CFO forberede dokumentasjon til styret og delta i styremøtene som styresekretær.

Vi leter etter deg som trives på toppturer, i oppoverbakker på vei mot målet, og som har solid kunnskap om norsk sokkel. Vi har store ambisjoner, og trenger en med kunnskap og erfaring til å delta på en spennende reise med et svært motivert team. Du har erfaring fra norsk kontinentalsokkel og sterk bakgrunn fra strategiske og finansielle prosesser, investeringer, forhandlinger og deals. For å lykkes i rollen må du være analytisk sterk, har en kommersiell tankegang og en strukturert tilnærming til oppgaveløsning. De som vil trives hos oss er fleksible, selvgående og uformelle.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Hege Solbakken, 911 04 141, Bjørn Helle på tlf. 991 24 766 eller Jon Gjerde på tlf. 958 44 394.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Registrer din søknad og CV via «Stillinger» på visindi.no snarest.

https://visindi.no/stilling/cfo-petrolianoco